Ua Fa'amanuiaina e TYMG lana Saini MT25 Mining Dump Truck Toe Tuuina Atu

Ua Fa'amanuiaina e TYMG lana Saini MT25 Mining Dump Truck Toe Tuuina Atu

Tesema 6, 2023

Weifang - I le avea ai o se taʻitaʻi i le gaosiga o masini masini masini, TYMG faʻasalalau i aso nei i Weifang le faʻataunuʻuina manuia o lana lauiloa.MT25mining dump truck, toe fa'aalia le tomai o le kamupani i le tu'uina atu o vaifofo lelei ma fa'atuatuaina.

Talu mai lona faʻalauiloaina, o le MT25 mining dump truck o se oloa vevela i le maketi, faʻafetai lautele mo lona faʻatinoina ma le tumau.O lenei loli ua tu'ufa'atasia le tekonolosi fa'aonaponei fa'atasi ai ma le fa'ainisinia sili ona lelei e fa'aleleia atili ai le lelei ma le saogalemu i galuega eli.

I lenei tu'uina atu talu ai nei, ua toe fa'aalia ai e le TYMG lana tautinoga i le lelei o oloa ma auaunaga a tagata fa'atau.Na taʻua e le Pule Sili o le kamupani i le sauniga o le tuʻuina atu, "Matou te mitamita e toe tuʻuina atu le MT25 mining dump truck.E le gata o se faʻaaloalogia o a tatou oloa ae o se faʻamaoniga o lo tatou faʻaauau pea o le sailiga o mea fou ma le lelei.

O vaega taua o le MT25 mining dump truck e aofia ai:

  • Avanoa Tulaga Fa'apitoa: Fetuuna'i i si'osi'omaga eseese eli, fa'atumauina le maualuga maualuga.
  • Avanoa Aveta'avale Fa'atonu: Fa'amautinoa le sologa lelei o le fa'agaioiga i laufanua lavelave.
  • Feso'ota'iga Fa'aoga-Faauo: Fa'afaigofie galuega, fa'aleleia le lelei o galuega.
  • Gaioiina o Suau'u: Fa'aiti'itia tau fa'agaioiga ma fa'aleleia ai fa'amanuiaga tau tamaoaiga.

O le MT25 fou na tu'uina atu o le a fa'apipi'iina i totonu o se galuega fa'atino eli, fa'amoemoe e fa'alautele atili ai le lelei o le gaosiga ma tulaga saogalemu o le poloketi.

O lo'o fa'aauau pea ona tu'uina atu e le TYMG le fa'afouga fa'atekonolosi ma le tautua lelei, ma fa'atupuina atili fa'alavelave ma atina'e i le alamanuia masini eli.O le manuia o le tuʻuina atu o le MT25 ua toe faʻamalosia ai le taʻitaʻiga a le kamupani i maketi i le lalolagi atoa ma le tautinoga i le lumanaʻi.

E uiga ile TYMG

O le TYMG o se ta'ita'i fa'alelalolagi i le gaosiga o masini fa'apipi'i, fa'apitoa i le fa'atinoina o le fa'atinoga, lelei o masini eli ma fofo.Ua maua e le kamupani le lauiloa lautele ma le faʻalagolago mai tagata faʻatau i le lalolagi atoa mo lona tulaga lelei i le mamanu, gaosiga, ma le tautua.

IMG_20230308_100653

 

 


Taimi meli: Tes-06-2023