O le manuia o Shandong Tongyue Heavy Industries Co., Ltd. ua fa'atulaga ai se fa'ailoga fou mo le gaosiga o mea faigaluega eli a Saina ma fa'aolaina ai le malosi fou i le vaega o le eliina o le lalolagi.

Shandong Tongyue Heavy Industries Co., Ltd., o se tasi o atinaʻe taʻutaʻua i le gaosiga o masini gaosi oloa a Saina, o loʻo faʻamaoni malosi i le gaosiga faʻapolofesa o lalo o le eleele laʻu taavale laʻu, aumaia avanoa atinae fou ma faatekinolosi breakthroughs i le alamanuia eli.O fa'afouga fa'aauau a le kamupani ma oloa e sili ona lelei ua maua ai le to'atele ma le fa'ailoaina.

O ta'avale e la'uina i lalo o le eleele o ni mea e mana'omia i galuega eli, o lo'o faia se sao taua i le fa'aleleia atili o le gaosiga ma le fa'amautinoaina o le saogalemu o tagata maina.Shandong Tongyue Heavy Industries Co., Ltd. e lauiloa mo lona tulaga mataʻina, maualuga le mautu, ma mamanu fou, tuʻuina atu fofo faʻalagolago i galuega tetele eli i le lalolagi atoa.

O lo'o fa'aauau pea ona fa'aputuina e le kamupani alagaoa taua i su'esu'ega fa'atekinisi ma atina'e, fa'aaogaina faiga fa'aola e fa'amautinoa ai le fa'atinoina lelei o a latou oloa i totonu o si'osi'omaga faigata eli.E le gata i lea, o Shandong Tongyue Heavy Industries Co., Ltd. e fa'amuamua le malosi o le malosi ma le fa'aitiitia o fa'amu, fesoasoani i le atina'e gafataulimaina o galuega eli.

I le faaopoopo atu i le faʻaauau pea ona faʻaleleia le lelei o oloa, o Shandong Tongyue Heavy Industries Co., Ltd. o loʻo tuuto atu i le faʻaleleia o le faamalieina o tagata faatau.Latou te ofoina atu auaunaga atoatoa pe a uma ona faʻatau atu e faʻamautinoa ai le mauaina e tagata faʻatau le lagolago ma fesoasoani i le taimi o le faʻaaogaina o oloa.

O le manuia o Shandong Tongyue Heavy Industries Co., Ltd. ua fa'atulaga ai se fa'ailoga fou mo le gaosiga o mea faigaluega eli a Saina ma fa'aolaina ai le malosi fou i le vaega o le eliina o le lalolagi.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona taumafai le kamupani e faʻalauteleina tekinolosi masini masini ma faia nisi sao i le manuia o le lalolagi faʻapisinisi.


Taimi meli: Sep-25-2023